OneCNC Tyskland Manufacturing 2012

Metsav_2012
OneCNC Tyskland præsenteret på METAV 28 2102 Februar - 3. marts. METAV er en international showcase for fremstillings-teknologi og automatisering. Det viser hele spektret af state-of-the-art produktionsteknologier for metalindustrien - fra værktøjsmaskiner, præcision værktøjer, automatisering teknologi komponenter til at fuldføre systemer til kundernes specifikationer. Mere end 40.000 handel besøgende fra over 30 forskellige lande kom til Düsseldorf for Manufacturing 2012 i de fem dage af messen.

Metav_2012_2

OneCNC var under dette show præsenterer den nye generation af produkter, som blev udgivet for nylig OneCNCXR5 travlt. Ingeniører og ledere deltager i showet var imponeret over at se, hvordan automatiserede og integrerede OneCNCXR5 er nu. OneCNC er meget udbredt i Tyskland og mange brugere er tilfredse med de hurtige, pålidelige og af høj kvalitet værktøjsbaner.

OneCNC Tyskland tilbyder en fuld service uddannelse på stedet for at hjælpe med implementeringen OneCNC i din butik. OneCNC har kvalificeret ingeniører, der ikke kun kender OneCNC produkter, men de ved også, hvordan man kan gøre dele.

For mere information eller en online demonstration af OneCNC fremstillingsvirksomhed fordele:

OneCNC Tyskland >>