WMS Enterprises Inc

WMS Enterprises, Inc

"OneCNC har reddet mit bacon på mere end én lejlighed. Jeg tog på et job fra en kunde, der involverede at importere flere IGES-filer. Softwareproducenten jeg brugte dengang sagde deres nyeste version ikke kun ville importere filer, men også ville generere kode -!.. ikke noget problem, BIG PROBLEM Kom til at finde ud af det ville have taget bogstaveligt måneder at producere værktøjsbaner jeg hørte om OneCNC på en opslagstavle og hentet demoen Det importerede dem som faste stoffer, var i stand til at anvende modellerne præcis den måde, de blev importeret "

"Jeg er blevet virkelig overrasket over, hvor hurtigt og nemt det er at oprette en del af eller importerer en fil i OneCNC Det er ekstremt nemt at bruge -. Alt er lagt ud i en let at følge måde, og du kan tilpasse skærmen til din smag med genvejstaster og værktøjslinjer. "

"Koden OneCNC genererer, er gouge gratis og meget kraftfuld Du vælger den måde du ønsker at bearbejde modellen, skal du vælge dine værktøjer, definere, hvad du ønsker at maskinen, så lad OneCNC gå på arbejde -.! Pærelet"

wms_4

"Så for at få funktionen til at simulere skære del er ud af denne verden - du kan faktisk afsnit nogen del af modellen, og se de endelige resultater."

"OneCNC er ekstremt stabilt og kodegenerering er pålidelig -! Ingen overraskelser her"

wms_5

"Hvis du leder efter en nem at lære, let at bruge, kraftfuld, overkommelige CADCAM system, skal du kigge på OneCNC - du vil ikke blive skuffet!"

wms_partperson

Ward Staniforth
WMS Enterprises, Inc.