OneCNCXR4 20.50

Gældende for alle versioner af OneCNCXR4

Reguleringer
DXF eksport har haft yderligere justeringer for de systemer, der stadig ikke kan åbne 2010-versionen DXF-filer. Korrektionerne var primært at gøre med flere linjer tekst noter.

Justeringer for fræse-og drejebænk versioner
Jobbet sheet gange er blevet forbedret for at støtte punkter tændt eller slukket i NC manager.

Justeringer bare for møllen ekspert og professionelle udgaver
Nogle af de meddelelser, der vises i flere dele sub rutiner er blevet forbedret for brugeren.

Læs mere ...

OneCNCXR4 20.46

Fordi de fleste af denne opdatering påvirker alle OneCNCXR4 versioner, det anbefales, at alle OneCNCXR4 brugerne opdaterer til denne version.

Tilgang
Som svar til populær anmodning OneCNCXR4-version 20.46 nu eksporterer og importerer alle linjetyper farver lag og dimensioner.

Sprog
Den koreanske sprog har haft en større opdatering og alle koreanske brugere vil blive opfordret til at installere denne version.

Reguleringer
DXF eksport er blevet justeret for at hjælpe andre systemer, der ikke er up-to-date med 2010-versionerne af DXF.

OneCNCXR4 blev oprindeligt udgivet til at eksportere Autodesk version 2010 DXF og DWG dog fra feedback, vi har fundet, at næsten alle andre systemer af CAD og CAM er bagud i deres DXF og DWG fil læsning, og derfor ikke er i stand til at læse 2010-versionen filer på dette tidspunkt.

Når brugere sender filer til kunder, de måske ikke kender versionen, at deres kunde bruger, så vi har ændret OneCNCXR4 at hjælpe denne automatisk.

OneCNCXR4 har nu skiftet tilbage til tidligere version eksport så mest velrenommerede systemer skulle nu være i stand til at læse eksport fra OneCNCXR4.

Der var foretaget en justering af Z niveau slut kun i "INCH" version. Dette var for at rette en variabel indstilling problemet kun i denne version.

Læs mere ...

OneCNCXR4 20.43

Disse tilføjelser og justeringer gælder for alle versioner af OneCNC

Tilgang

Punkt enheder og lagnavne nu udføres i DXF DWG eksport.
Import af DXF DWG-filer OneCNC vil nu altid gøre farverne synlige selv på sort skærm.
Ingen nødvendige indstillinger for dette, fordi det er blevet automatiseret.
Det er især for brugere med sorte skærme og den oprindelige tegning har sort geometri.

DXF og DWG er begge adskilt nu for eksport typer.
DXF og DWG import er sammen i menuen, men registreres automatisk på jeg mport.

Reguleringer
Der blev foretaget justeringer for at bryde til overflader i modellering.
Der blev foretaget yderligere justeringer for at presse i modellering.
Der blev foretaget justeringer for at importere Parasolid filer.