OneCNC Series Uppdateringar

Det här är en historia av alla OneCNC uppdateringar.

Du kan märka ibland kan det finnas ett hopp i versionsnummer.

Detta beror på intensiv och fortlöpande interna tester där vi noggrant testa versioner innan du släpper beprövade funktionsuppdateringar.

För att ladda ner uppdateringar, se vår OneCNC Uppdateringar sidan.

OneCNCXP 5,37

Z Level Grovbearbetning:

Det är en uppdatering för att åtgärda ett rapporterat problem med en gräns i Z-nivå grovbearbetning.

Kontakta din försäljningskontor för länken för att ladda ner.

Detta löser ett rapporterat problem med att använda en gräns i Z-nivå grovbearbetning.

Länken är tillgänglig för licensierade användare av OneCNC-XP Mill Professional och OneCNC-XP Mill Expert.

Det gäller inte för Mill Production.

Kontakta din försäljningskontor för länken.

Läs mer ...

OneCNCXP 5,35

Rotera runt en linje:

Det är bara en mindre uppdatering för att åtgärda ett rapporterat problem i roterande delar runt en linje på viss hårdvara.

Kontakta din försäljningskontor för länken för att ladda ner.

Flerspråkig:
OneCNC-XP finns nu i tyska språket och tysk stöd.
OneCNC-XP tyska versionen är en komplett version språkstöd inklusive installation av programvara hjälper tutorials och tryckta manualer.

Detta är tillgängligt från vår OneCNC kontor i Tyskland.

OneCNC Deutschland stöder fullt alla versioner av programvaran på detta språk.

Läs mer ...

OneCNCXP 5,30

Update är nu släppt, detaljer är i nyheterna forumet

Verktygs Anteckningar:
En ny funktion har lagts till OneCNC-XP-serien alla versioner uppdaterar 5.30. Det har lagts till på grund av användarnas önskemål.

Vi har också genomfört och återvände som utlovat rampen Z nivån finish till startalternativ för den funktionen i expert-och yrkes versioner också.

Flerspråkig Problem:
Många justeringar som gjorts för att rätta till språkproblem i inlägget och förhoppningsvis är vi nu i slutet av vår flerspråkiga inkorporerings problem som det har justerats i den här uppdateringen.

Läs mer ...