OneCNCXR7 Udgivelse 51,84

Vi har udgivet i dag OneCNCXR7 Version Release 51.84

Der er et par tilpasninger i denne udgave.

Denne version er gældende for alle OneCNCXR7-systemer.

Lag

Alle uddragne enheder anvendes automatisk til lag, der er udpeget. Nu, hvis en bruger skal udtrække flere grænser for at holde dem adskilt, behøver de bare at højreklikke lag og tilføje til lagnavnet f.eks. uddragne lomme på den måde, de vil have rekord af, hvad den ekstraherede var til.

Dette er langt siimpler at kopiere mv og giver logisk rydning.

Højre mus på lagnavn

select 1

Tilføj for eksempel lomme

select 2

Bruger TIP

Et tip om ekstraheret, hvis det er en 3D-model, bruger kun "ekstrakt alle" sparsomt, fordi det tilføjer potentielt tusindvis af enheder til databasen og vil bremse dit system unødigt. Hvis alt du behøver, er nogle størrelser af modellen, er der bedre værktøjer til at verificere data eller vælge individuelle elementer uden at bremse systemet ned. Et andet tip er, hvis du skal bruge vælg alle, hvad der kræves fra de oprettede enheder, og klik på fortryd for at fjerne databasen fra enhederne.

Denne OneCNCXR7 Version Release 51.84 er tilgængelig nu i opdateringsserveren.