OneCNCXR 6,20

6.20 frigivet 2 september 2004

Der blev foretaget justeringer for at forlade for finish for negativ godtgørelse for at skabe elektroder. Det gjaldt Z niveau ru og Z Level finish.

Evne blev tilsat således at hastigheden kan også styres modal.

Et tag-boks tilføjet til display egenskaber, så du kan rurn den dynamiske rotation af modellerne i visning til at hjælpe med visning af store modeller på ikke så hurtig hardware. Når du ændrer visninger det vil så fastgøres til den næste visning snarere end flådestyring det flytte den nye visning i en dynamisk visning måde.

Læs mere ...

OneCNCXR 6,19

Opdater 6.19 frigivet August 25, 2004

Brugerdefineret værktøjsbaner blev ændret på grund af rapporter om funktion hængende på nogle værktøjsbaner.

Simuleringen af ​​boringen blev modificeret til at passe nogle hardware rapporter, der viser hurtig gouge hvis der kører en simulering ved 10x den reelle hastighed.

Læs mere ...

OneCNCXR 6,17

Opdater 6.17 frigivet 17 august 2004

Parralel linje blev ændret for at gøre det gå til højre side i 3D eller at sørge for alternativ arbejdede.

Afgrater simulering var sammenknebne dur til rapporter om det er nervøs på nogle hardware.

En ny version blev tilføjet til OneCNCXR Seried. Vi har nu tilføjet en CAD kun version kaldet OneCNCXR Solid Skaber. Dette er en handy alternativ for de brugere, der har brug for en version derhjemme, da det er langt mindre omkostninger til CAM version.