OneCNCXR8 Release 63.18

Denna version har nya funktioner:

SOLIDWORKS 2021 direktfil har lagts till i alla versioner av OneCNCXR8

Direkt filimport är nu tillgänglig för SOLIDWORKS 2021.

Detta innebär nu att OneCNC kan importera alla SOLIDWORKS-filer direkt från SOLIDWORKS 2004 upp till SOLIDWORKS 2021

NY FUNKTION i OneCNCXR8 Fräsningversioner

OneCNC XR8 Express Advantage Professional och Expert har alla denna nya funktion.

I Mill Stock-verktygsbanor har funktionen inför en ny funktion som automatiskt styrs av gränsvalet.

Om du vetter mot en sådan del och de inre och yttre gränserna väljs när du använder ansiktsfunktionen, kommer den automatiskt att snabba över öns utrymme vid samma inställda stupavstånd.

Ställ in på Zig Zag så kommer det att se ut som den här bilden

Ställ in i en riktning så ser det ut så här

Jag delen är mindre och användaren vill inte att den ska lyftas och snabbt över utrymmet välj bara inte den inre gränsen.

Andra uppdateringar i denna release

Kvarnversion
4 Axlar
Många förfiningar i 4-axlig full spiral runt och längs och lindas.
Simulering 4-axeln uppdaterades
I vissa fall kan tidigare versioner behöva redigeras om det finns ett meddelande om detta.

Spånbearbetning
Spånbearbetningen i 5-axel samtidigt hade ett problem med nollvinkelinställningar som orsakar undantag nu korrigerat

Kvarnprofil
Stor förskjutning orsakade ett problem som nu har åtgärdats.

Fasningsverktyg
Förhandsgranskning av avfasningsverktyget korrigerades.

Svarvversion
4 Axlar

Många förfiningar i 4-axlig full spiral runt och längs och lindas.
Simulering 4-axeln uppdaterades
I vissa fall kan tidigare versioner behöva redigeras om det finns ett meddelande om detta.

Svarvtråd
Det fanns en oväntad ram i dialogrutan Extern tråd japansk version nu korrigerad.

Wire EDM-version
Wire EDM-knappar i dialogrutan för huvudtråd korrigerades.

Alla versioner av OneCNCXR8

språk
Ny japansk språkuppdatering tillagd.
Ny koreansk språkuppdatering tillagd

Mått
Ledarpilar korrigerades.

Text
Nytt test lades till lager 0 snarare än aktivt lager.

Särskild anmärkning om OneCNC-licensiering

OneCNCXR8 kan användas utan någon anslutning till internet.

OneCNC-applikationer är utformade för att fungera utan webbåtkomst för att hjälpa till med fullständigt dataskydd.

Uppdatering av OneCNC är fortfarande enkelt med en annan dator som har webbåtkomst för att ladda ner dina uppdateringar ..

Användare kan gå till OneCNC-webben med hjälp av dongelnumret och serienumret för att ladda ner OneCNC-uppdateringen och sedan ta den till OneCNC-datorn för att uppdatera.

Med den här metoden kan du ha fullständig kontroll över dina tillverkningsfiler som inte är associerade med internet.

Kombinerat med din OneCNC Perpetual-licens hjälper till att tillhandahålla fullständigt digitalt daterskydd.

OneCNCXR8 version 63.18 är nu tillgänglig för alla licensierade användare från OneCNC-uppdateringsservern.

Läs mer ...