OneCNCXR8 version 62.81

OneCNCXR8 62.81-opdatering inkluderer mange justeringer og opdateringer, og de vigtigste er vist nedenfor.

Mølleprofil
Nogle brugere, som vi bemærker, bruger drill til et skræmmende værktøj, men OneCNC kan lide at bruge det rigtige værktøj til jobbet.

Justering blev foretaget til profilfunktionen, så hvis en bruger bruger en drill til et affasningsværktøj, hænger det ikke.

Mølleprofil
Mølleprofilen blev igen justeret med vægafsmalning og kugleender.

Lag
Lagfunktion blev justeret for at forhindre, at der oprettes duplikatlag ved redigering af værktøjsstier

C Axis Face Toolpath
C Funktionens sti-funktion til aksen blev justeret for at sikre, at funktionen blev nulstillet, når der skiftes til en 4 Axis fuld funktion.

BEMÆRK:

Når du indtaster værktøjsstørrelser i OneCNC-værktøjsbiblioteket, er det vigtigt, at du indtaster de korrekte værdier for at opnå de rigtige resultater i præcisionsbearbejdning.

Du bemærker, at indtastning af koniske værktøjsdata, værktøjets diameter er diameteren på spidsen af det værktøj, der skal indtastes i værktøjets diameter.

Vi viser et eksempel på en SandviK konisk kuglemølle med en nominel 4mm kugle, men diameteren ved spidsen er faktisk 3,80 mm.

Diameteren 3,80 mm er den diameter, du vil indtaste i OneCNC til dette værktøj.

Heldigvis indgraverer SANDVIK diameteren på værktøjet.

Hvis værktøjet ikke er indgraveret, kan du tegne værktøjet i OneCNC ved hjælp af vinklede linjer, der tangerer kuglen og få diameteren fra OneCNC-tegningen i spidsen.

tool dimensions

OneCNCXR8 version 62.81 er nu tilgængelig i OneCNC-opdateringsserveren for alle licenserede OneCNCXR8-brugere.r.