OneCNCXR8 version 62.43

OneCNCXR8 version 62.43 er nu frigivet

Dette er, hvad de største ændringer er i denne version.

Ny funktionalitet

Denne nye funktionalitet findes i alle fræserversioner, inklusive Multi Axis Fræsning og Multi Axis Drejebænk versioner

Denne nye funktion er i profilfunktion, hvor du også kan bruge konisk værktøjsstøtte til at udføre skråning af alle vinkler ved hjælp af koniske værktøjer i alle vinkler.

Dette er i det væsentlige en profilfunktion, der nu kan bruges til afskrækning af alle vinkler ved hjælp af koniske værktøjer fra det koniske værktøjsbibliotek.

Selvom der bruges Chamfer-værktøj til biblioteksværktøjer, er vinklen begrænset til vinkler på 45 grader.

Værktøjer i det koniske værktøjsbibliotek er udpeget af bund- eller spidsdiameteren, og konerne kan være en hvilken som helst brugerdefineret vinkel.
Den større koniske værktøjs større diameter bestemmes automatisk af vinklen og fløjtelængden.

Denne nye funktion tillader, at profilen kan bruges til vinkelfasning, men hvis hjørnerne kræves skarpe, skal de vælges enkeltvis med indføringsledning ud af 0 grader. på den måde ville hjørnerne være skarpe. I tilfælde af en firkantet blok

Værktøjer i afskårne værktøjsbibliotek er kendt ved hoveddiameteren ikke ved spidsdiameteren og med en fast vinkel på 45Deg. Det er derfor altid bedst at bruge værktøjer fra det koniske værktøjsbibliotek.

profile .

OneCNCXR8 har konisk værktøjsunderstøttelse er hovedsageligt til at lomme 3D-ru og efterbehandling, men kan også nan nu let bruges til affasningsbearbejdning ved hjælp af værktøjer fra det koniske værktøjsbibliotek.

Denne nye dialog, der ses ovenfor, vises kun, hvis et konisk værktøj er valgt fra det koniske værktøjsbibliotek.

Hvis det er valgt fra afskrækkelsesværktøjsbiblioteket, men det er fastgjort til 45Deg ..

Den normale metode til at bruge værktøjet i en konisk vinkel giver mulighed for en affasning af større størrelse end værktøjets diameter, hvilket er, hvordan funktionen blev designet. Nu er der lodret kontrol, hvor affasningen er i stand til at blive skåret i en gennemgang ved hjælp af Z-niveauer i et begrænset rum, såsom huller, endda forborede huller, hvor der ikke er plads nok til at gå ned i vinkelmetoden.

profile 2

Bearbejdning af STL-modeller
Nogle STL-modeller kunne ikke bearbejdes i XR8, dette er nu rettet i denne udgivelse

3D til 2D sider-funktion
3D til 2D tegningsfunktion fungerede ikke som forventet på alle modeller.
Eksempelbillede og det faktiske resultat 2D-tegning manglede mange linjer i 64 bit versioner.

Sprogoversættelse
Kinesisk oversættelse forenklet og traditionel er blevet opdateret i denne version.

Drejebænk Groove
Når Groove Retning blev indstillet til 'Bi-directional' for groove-grovværktøjsvej, forlod den undertiden et 'trin over' i den højre ende af rillen.

Drejebænk-udstationering
En rapport om, at drejebænk udsender 'MILL TOOL FORMAT End Lines' i stedet for 'TURN TOOL FORMAT End Lines blev rettet i denne version.

Mølle lommer
Den sidstnævnte tilsidesættelse af finishhastighederne virkede ikke korrekt for traditionel eller Zigzag sidste klippestil, og dette er rettet i denne udgivelse.

Mølle overfor
Det blev konstateret, at møllen vendende i en retning, hvor stigning af fræsning ændrede sig til konventionel, hvis værktøjelsespadevinklen blev indstillet over 91,7 °

Rens cirkelfunktion
Træk tilbage ved fremføringshastighed, der ikke fungerer korrekt i Clean, er korrigeret i denne udgivelse.

lommetyveri
Indtræk ved fremføringshastighed, der ikke fungerer korrekt i lommer, er blevet korrigeret i denne udgivelse.

3D til 2D sider-funktion
Vi havde brugeranmodninger om at bevare data fra 3D til 2D sider, hvis filen åbnes og gemmes i en Express-version, og dette er nu implementeret i denne udgivelse.

Version Release OneCNCXR8 62.43 er tilgængelig på opdateringsserveren for alle licenserede OneCNCXR8-brugere i næste uge.